İlçemizde, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan 2023

Kutlama programı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN ve İlçe Kaymakamımız Sn. Cafer KAYMAKÇI'nın vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin bayramını kutlamasıyla devam etti.
Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından ilçemizdeki anaokulları ve ilkokulların hazırlamış oldukları ‘’Atam Ront’’ gösterisi, ‘’Kaşık Havası’’ gösterisi, ‘’Hep Seninleyiz Türkiyem’’ adlı dans gösterisi, ‘’Dünyayı Birlikte Kuralım’’ gösterisi, ‘’Türkiye Şarkısı’’ adlı dans gösterisi, ‘’Halay’’ gösterisi, ‘’Harmandalı’’ gösterisi, ‘’Koçari’’ gösterisi, şiirlerin okunması ve çeşitli yarışmalarla program son buldu.