Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Düzenlenen Fidan Dikim Programına Katıldı.

9 Kasım 2023

2019 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yayımlanan genelge ile yürürlüğe giren 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı, daha yaşanabilir kılmak için bir farkındalık ve fidanları toprakla buluşturma günüdür.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamda, ‘’Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları Kuruyoruz’’ sloganı ile Belediye Başkanımız Sn Lokman GÜLTEKİN'in katılımı ile Tercan Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Milli Ağaçlandırma günü etkinliklerine Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, İlçe Kaymakamımız Cafer KAYMAKÇI, Tercan Cumhuriyet Başsavcısı Emrah KALAYICI, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.