Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldı.

2022-10-29

İlçe Kaymakamımız Sn. Cafer KAYMAKÇI, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.
Tebriklerin ardından ilçemiz Mamahatun 17 Şubat Ortaokulunda devam eden kutlama programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Kaymakamımız Cafer KAYMAKÇI günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Program öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları oratoryo gösterisi, ‘’Cumhuriyete Sesleniş Konuşması’’, şiirlerin okunması, efeler gösterisi ve koro ile sona erdi.
Programa Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, İlçe Kaymakamımız Sn. Cafer KAYMAKÇI , Cumhuriyet Savcısı Sn. Cemre SAYGIN, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Kd. Bnb. Sn.Emre ÇAPAN, İlçe Emniyet Müdürü Sn.Oğuzhan AYKIRI, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Nasıl Yardımcı Olabiliriz.?Canlı Destek Sağlayıcısı