Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN Antalya Finike'ye tayini çıkan İlçe Kaymakamımız Sn. Musa Kazım ÇELİK ve Cumhuriyet Savcısı Sn. Sabah ÇELİK'e kurum amirlerinin de katıldığı veda yemeği düzenledi.

2022-08-18

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Antalya Finike Kaymakamı olarak atanan Kaymakamımız Sn. Musa Kazım Çelik onuruna Belediye Başkanlığımızca veda yemeği düzenlendi.
Tercan İlçe Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, Kaymakamımız Sn. Musa Kazım ÇELİK’e ilçemize yapmış olduğu tüm hizmetler için sonsuz teşekkür ederek kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.
Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, İl Genel Meclis Üyesi Sn. Bünyamin YILDIRIM, Mercan Belediye Başkanı Sn. Bayram BİLİCİ, Kargın Belediye Başkanı Sn. Zafer KAYA, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, muhtarlar ve dernek temsilcileri katıldı.
Düzenlenen veda yemeğinin ardından hatıra fotoğrafları çekilirken, Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK’e hediyeleri takdim edildi.

Nasıl Yardımcı Olabiliriz.?Canlı Destek Sağlayıcısı