2022-04-23

Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir gurur ve sevinçle kutlandı.
Kutlama programına; Tercan Belediye Başkanımız Sn. Lokman GÜLTEKİN, Kaymakamımız Sn. Musa Kazım ÇELİK ve Eşi Hanımefendi Sabah ÇELİK, Cumhuriyet Savcısı Aykut KALKAN, İl Genel Meclis Üyesi Bünyami YILDIRIM, Kurum Amirleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, STK Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Nasıl Yardımcı Olabiliriz.?Canlı Destek Sağlayıcısı