Tercan Belediye Başkanlığı ve Tercan Kaymakamlığınca 1'cisini düzenlediğimiz Tercan Bal Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı.

21 Eylül 2021

Tercan Bal Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı.
Festivalimize katılan Erzincan Valimiz Sn. Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Sn. Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Sn. Bekir Aksun, Tercan Kaymakamı Sn. Musa Kazım Çelik, Aşkale Belediye Başkanı Sn. Dr. Ahmet Yaptırmış, Tercan Belediye Başkanımız Sn. Lokman Gültekin, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Sn. Salih Aksu, Mercan Belediye Başkanımız Sn. Bayram Bilici, Kargın Belediye Başkanımız Sn. Zafer Kaya, Tercanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Sıdkı Esen, Tercan Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn. Muhittin Gülçiçeği, Tercan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Selahettin Beket, Erzincan Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Süleyman Öztürk, Erzincan Sevdalıları Derneği Başkanı Sn. Sıtkı Şimşek, Ankara Tercan Belde ve Köyleri Derneği Başkanı Sn. Sinan Kılıç, Tercanlılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sn. Yusuf Yavuz, Ege Bölgesi Erzincanlılar Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sn. Mesut Yavuz, Tercan Kurukol Köyü Dernek Başkanı Sn. Abdurrehim Şimşek, Erzincan 24 Kültür Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Sn. Cemal Çiçek, Ard Medya Group Başkanı Sn. Ali Rıza Dinç ve ilçemiz, belde ve köylerinden katılan tüm davetlilere teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca, festivalimize sponsorluk yapan Seal İnşaat ve Tic. A.Ş. Hes Group Enerji İnşaat San. Tic. A.Ş. Bereket Gıda Paz. İnş. San. Tic. Ltd. Şti Sn. Kürşat Karahan, Canpetek Sn. Kenan Yılmaz'a ilçemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.