15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI.

Ocak 20, 2020
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI.

İhanet zehri içenlerle, şehadet şerbeti içenlerin gecesiydi 15 temmuz.
Demokrasiye kara bir lekenin çalındığı geceden milletin demokrasi destanı yazdığı bir sabaha uyandığı gecenin adıydı 15 temmuz.
Ezanları susturan darbelerden, darbeleri susturan selaların gecesiydi 15 temmuz.
Bu hain darbe girişimi milletimize yüzyıllardır oynanan oyunların devamıydı. Ama bu seferki hepsinin en alçakcası idi. Çünkü bu milletin silahlarını, tanklarını içimizdeki hainleri kullanarak milletimizin üzerine çevirdiler.
Mukaddesatımız olan dinimizi, dindar insanlara karşı kullanarak devletimizi yıkmaya çalıştılar.
2010 yılındaki mavi marmara olayı, 2011 yılındaki şike davası tutuklamaları, 2012 yılındaki cemaat okulları ve dershane davaları ve nihayet 2013 yılındaki 17-25 aralık iftiraları hain geleceklerinin hamleleriydi.
Amaçları liderimizi devirip, devleti işlemez hale getirmek, milleti birbirine kırdırarak bizi Suriyelileştirme süreci başlatmaktı.
Ama alçakların hesap edemediği Çanakkale ruhu yeniden canlanmıştı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir sözüyle yüzbinler sokaklara aktı. Tanklara, silahlara karşı bedenlerini siper ettiler. Türkiye de selalarla kendine gelen, ezanlarla dirilen, dualarla korunan bir millet vardı. Darbecilerde, onları yöneten küresel efendileri de şoktaydı.
Köprüler, meydanlar, hava limanları, karanlık geceleri, vatan için bedenini siper eden aziz milletin toplandığı daha nice yerler 15 temmuz zaferimizin en güzel habercileriydi.
Evvel Allah bu kurtuluş mücadelesinden de kalmayı canı pahasına olsa da bildik çok şükür. Ne yazık ki bu uğurda 250 vatan evladı şehit oldu. Kuran’da şehitlerimiz için Allah onları cenneti karşılığında canlarını almıştır diye buyuruyor. Hepsine rahmet olsun.
Onların üzüntüsünü yaşarken Tercanımızda da bize Çanakkale ruhunu yaşatan şehidimiz Recep Gündüz’ünde gururunu yaşıyoruz. Onların yetiştiren Ana Babaların ellerinden öpüyoruz.
Vatan için yaşayıp can veren, toprağa değil kalplere gömülen 15 temmuz şehitlerimizi, Başbağlar şehitlerimizi, Edebük şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Ruhları şad olsun.
15 temmuz gazilerimize ve tüm gazilerimize minnettarız.
Vatanımıza göz dikenlerle, milletimizin kurtuluş mücadelesi 15 temmuz finaliyle inşallah son bulmuştur. Ama böyle bir cahil cesareti göstermeleri halinde o hainlere sesleniyorum. Eskisinden daha karalıyız, daha diriyiz, daha güçlüyüz ve daha hazırlıklıyız, leşlerinizi toplayacak kimse bulamazsınız.
Sayın Cumhurbaşkanım siz yürüyün bu millet arkanızdan yürüyecektir.
Hepinize saygılar sunuyorum.

Lokman GÜLTEKİN