23 November 2017 01:20

Erzincan Valisi Süleyman KAHRAMAN İlçemizde Etüt Merkezi Açılışına Katıldı

8 MAYıS 2015

Erzincan Valimiz sayın Süleyman KAHRAMAN ilçemizde Etüt merkezi açılışına katıldı. Eski  İmam Hatip Ortaokulunun tadilatı yapılarak etüt merkezine dönüştürülen İlçe Etüt Merkezinin açılış programına katıldı. İlçe Etüt Merkezinin açılış kurdelesini kesen sayın KAHRAMAN daha sonra Etüt Merkezinde incelemelerde bulunarak , kaymakamımız sayın Osman GÜVEN den  bina hakkında bilgi aldı.
      Etüt Merkezinde bir lise öğrencisi ile satranç oynayan Vali Kahraman yaptığı konuşmada, satranç sporunun öğrencilerin zeka gelişimine katkı sunduğuna işaret ederek; “İyi satranç oynayan çocuğun okulunda ki başarısı da iyi olur. Çünkü satranç insana disiplin kazandırır. Kıvrak zeka ve daha geniş bir anlayış kazandırır. Bunlarla birlikte daha önemlisi sabretmeyi öğretir. Dolayısı ile iyi satranç oynayan başarılı olur” dedi.

VİDEOLAR

DİĞER VİDEOLAR