23 November 2017 01:20

Feshanede Tercan Rüzgarı

8 MAYıS 2015

Anadolu’nun zengin kültür hazinesi Erzincan, İstanbul Feshane’de kapılarını açtı.
     İstanbul’da başlayan  Feshane Erzincan Tanıtım Günleri öncesinde dün saat 15.00’da İstanbul Beyoğlu’nda mehteran takımı eşliğinde Erzincan Yürüyüşü yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen yürüyüşe Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, İstanbul’da yaşayan Erzincanlılar katıldı.
     Dün Yürüyüş yapan  Erzincanlılar ve Erzincan’a gönül verenler bugün Feshane’de buluştu. Erzincan Valiliği himayesinde düzenlenen "Erzincan Kültür ve Tanıtım Günleri" Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Mart’a kadar sürecek etkinliğin açılış törenine, Vali Süleyman Kahraman ve Hanımefendi Muhsine Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, işadamları, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, İstanbul’da yaşayan Erzincanlılar ve çok sayıda davetli katıldı. 8 Mart’a kadar sürecek etkinlikte, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının ve firmaların kendilerini tanıttıkları, yöresel ürünlerin ve yiyeceklerin sergilendiği stantlar ziyaret edilebilecek. Etkinliğin, ilimize yapılabilecek ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımlara zemin hazırlanması da amaçlanıyor.
     Açılış sonrası stantları gezen Sayın Vali Süleman Kahraman ilçemiz standını da gezerek ilçemize özel yiyecek ve içeceklerden tadararak ilçemizin tanıtım ürünleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra stand görevlilerinden Emrah DAĞ, Sayın Kahraman'a  Mamahatun Türbesi işlemeli kristal saat hediye etti.

VİDEOLAR

DİĞER VİDEOLAR